Planeringsdag...

Jahapp, då skulle man ha jobbat idag med. Det har man ifs gjort på ett sätt, men inte som vanligt, utan idag stod det planeringsdag på schemat. Så man har varit på Flädje Vingård hela dagen med trevliga arbetskramater och chefen.
 
Dagen har bestått av mycket planerande, snackande, fika och mat. Dock ingen mat som var något för mig, tapas. Hrm första gången jag åt, men det var ingen höjdare får jag ju säga, tyvärr. Så det blir inte tapas på ett tag för mig! För övrigt så har det varit en trevlig och lyckad dag tycker jag allt. Så man ska inte klaga, dock är min mage inte på topp efter tapasen. Men har fått gjort en del nytta ändå, gjort lite utskick. Nu ska jag sätta mig och planera samt skriva punkter till det kommande föräldrarmötet nästa vecka! Önska mig lycka till, det är inte alltid det lättaste att få med allt. Sen ska det ju vara viktigt också helst!
 
För övrigt så blir det en lugn kväll, myss i soffan och precis hoppas i onepiecen :) härligt. Ibland får man ha lite vardagslyx helt enkelt ;) har ju dessutom börjat bli höst ute. Har en mysande hund som ligger här och breder ut sig i min säng. 
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo