Nya tag...

Då vart det dags att ta nya tag. Det är dags för mig att börja jobba igen, har ju varit hemma och haft sjukstuga nästan en hel vecka känns det som. Eller nja lite överdrivet, fem dagar bara. Men det känns fanken som en hel evighet ska jag säga! Men idag tar vi nya tag, det är dags för en kvälls jobb om några timmar. Lite med spänning får jag nog erkänna. Är ju ett bra tag sedan jag var på jobb hela en vecka sedan. Eftersom man hade semester förra helgen, tur man hann ha den innan man blev sjuk!
 
Så det har varit förflyttning mellan sängen till soffan som har gällt den här veckan för mig. Samt några stopp i köket för lite mat. Men vad ska man göra när man är sjuk!? Men idag en fin lördag som denna så är det allt så att man faktiskt hunnit vara lite effektiv. Jag har fått färgat mammsens hår vilket jag skulle ha gjort i veckan men ej kunnat. Sen har jag fått gjort lite utskick, gällande BBK och SHK F00 :) härligt snart är även denna vecka i hamn. Klippt klorna på vovven har man också fått gjort. 
 
Nu är det endast en sak som inte har blivit gjort denna vecka, dammsugat och dammtorkat rummet. Men aja så skitigt är det faktiskt inte, så det får vackert vänta tills nästa vecka. För imorgon blir det jobb igen, på kvällen. Sen dagen är full med handboll. Då man ska dömma F02 och F00 :) guttans och på kvällen kommer älsklingen så underbart ♥ Så även denna vecka kan nog få ett bra slut :) hehe trots all sjukstuga! 
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo