1 maj!

Upp och hoppa why not? Dags för en shopping tur, härligt. Inte för att det var något speciellt som behövdes men vad gör det? En trevlig shopping dag på Nova blev det allt med Athle, resulterade i en hel rad med massa skratt. Så mycket så vi fick ont i magen, fick dessutom med mig ett linne, ett par shorts, en aliner och två par skor hem mitt i allt haha. Som det kan gå ibland!
För sen blev det ju inte bättre av att vi fick vänta på bussen i över 1h för att bussen som skulle ha kommit kom aldrig haha så vi fick snällt sitta och vänta på nästa som nästan var 15 min sen :/ surt eller vad! Men hem kom vi till slut så det får vi vara glada för. Hem och göra litta nytta fick iväg vårt lilla mail :)
Sen fick det allt bli litta mat i magen :) mycket gott och som pricken över I:et så fick det bli en promenad på ca 5 km för att man skulle vara lite nyttig idag också ;) hem och ta en varm dusch samt att vara lite små nyttig och skicka mail osså :) Sängen som kallar nu för imorgon väntar nya äventyr!!!

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo