4 december...

Man lägger sig när det är mörkt och man vaknar när det är mörkt. Vad är detta!? Jo, det är december månad och svensk vinter ;) Men man ska inte klaga, fast att man helst bara vill ligga kvar under täcket. Massor av myss, men det är helt klart vackert. Det går inte att sticka under stolen med. Men det är inte varmt och torrt för det. Anej varför skulle det vara det!? Haha
 
Det är ganska så underbart när man ställer in sig på att cykla/gå på jobb och man kommer till jobb och får veta att man ska få åka bil hela dagen :) då blir man glad! Men man blir ju helt klart ännu mer glad när man får frågan från mer än en person om det är vi som ska jobba tillsammans idag och man sen får höra att ens arbetskamrater trivs och vill jobba med en :D happy me!!!
 
Kan inget annat än le och konstatera att detta nog har gjort min dag :) härligt! Idag är det exakt 20 dagar kvar till julafton, härligt eller!? Njo, men har lite "problem" inte köpt en enda julklapp!!! Men har faktiskt kommit på vad jag ska köpa, så det är alltid något i alla fall!
 
 
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo