Ljuskväll!?

Igår var det dags för ljuskväll i Staffanstorp, som nattvandrarna stod för i Staffanstorp. Men tyvärr så missade jag det hela, då jag befann mig i Hjärup på min praktik. Men det var allt nice det med, då det bjöds på lite sportlovs aktiviteter. Gårdagen bjöd på 3D film och poppcorn. "Step up 3", den var faktiskt bra. Inte den bästa jag sett, men bra var den. Ettan och tvåan är dock bättre!

Annars så var det allt en lugn och trevlig dag/kväll i Hjärup. Precis som alltid annars, denna dag var då inte lika seg som andra. Då det var besökare hela tiden :) När man kom hem efter praktiken igår, så trodde man att man skulle hinna till Ljuskvällen som skulle vara mellan 19.00-23.00 men ack nej när man kom dit 23.05 var där inte en kotte, typiskt. Så det blev inga bilder på de kinesiska lyktorna, utan en bild på en av våra fina färgade kullor som dem satt upp i byn.

(Staffanstorp, 22 februari - 11)

Torun skrev

Kan glädja dig att vi kommer att upprepa succén nästa vinter! Nu när folk känner till den, så lär det bli ännu fler besökare. Ett perfekt tillfälle att njuta av mörkret, alla tända ljus och huttra tillsammans!

Den 2011-04-01 klockan 08:49:39.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo