R.I.P Zenta ♥

Då har ännu en av mina små sötnosar fått lämna denna jord, men så är det och dit ska vi alla någon dag vandra. Zenta min söta lilla chokladboll, brun som choklad. Du kom till mig tillsammans med dina tre små kompisar, två av dem är redan uppe bland molnen ♥ så även du nu.
Du var en blyg men ack så söt liten varelse. Du var inte den som satt på axlen eller kom och kröp upp i knäet. Men du var speciell på ditt lilla vis. Du fanns där och du var inte som någon annan, jag vet att det var många som sa att dem inte kunde förstå att du var speciell eftersom du inte var så tam. Men vadå, vad spelar det för roll? Har man haft det svårt tidigare i livet så är det inte lätt.
Nu har du äntligen fått somna in och nu är du hos mina andra små sötnosar uppe bland molnen, Molly, Betty, Skrutten, Pyret och Melker. Du blev nära 4 år min sötnos, du var minsan på övertid gånger två ;) haha ångrar i alla fall inte för en sekund att jag åkte hela vägen till Simrishamn för att hämta hem dig och dina andra tre kompisar. Saknar dig ♥ och det är det någon annan som gör också, Choco som är ensam kvar!


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo