Nummer 1!

Så var det nya året igång, redan gått hela 5 dagar snart! Det är sjukt vad tiden går fort egentligen. Men vad innebär det hela, med ett nytt år!? Vad har 2010 att erbjuda!? Ni har ju redan fått ett inlägg skrivet detta år, men detta är nummer 1 som handlar om det nya året. Så det andra räknas knappt ;)

Nytt år och vad ska man nu göra!? Det är inte alltid på lätt att ha svar på allt, finns ju en del saker som jag måste ta ställning till hur jag än ska göra. Har gått i godtro och trott att jag skulle börja på Malmö Högskola nu VT10 men ack nej där trodde jag fel, jag ska börja på Helsingborgs universitet =O gahh ja jag vet låter helt sjukt. Inte nog med det jag vet inte riktigt hur jag känner inför detta, tänkt göra en sen anmälan till Malmö Högskola, men nej det är försent =/ så här står jag och är antagen till Helsingborgs universitet, men har inte fått några papper eller någonting, så det känns la sådär! Men det löser sig säkert, någon gång i alla fall.

Sen vad jag ska göra med mina underbara smålag, P00-02 och F00-02 det är inte lätt. Ska ja börja studera, så kommer jag inte att ha tid för två lag tyvärr ='/ men det är inget lätt val. Inte för mig i alla fall, så mycket som handbollen betyder för mig kommer aldrig någonsin någon att förstå! Men får hoppas att jag kommer på en lösning i alla fall och det är snart.

Annars så leker livet, ska inte klaga. Alla har vi våra små bekymmer ibland, men det rullar på och snart är det glömt. Man taskar på sin stig, åt rät hål har inte med saken att göra. Det handlar om att man ska gå sin egen väg, hela vägen. Aldrig någonsin tveka...

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo