Fältstudie vecka 13 - Dag 4

Så har även denna dag på fältet passerat och får la säga att det är synd. Då det var sista dagen på fältet för den här gången, vi skulle ju tyvärr bara vara ute i en vecka elle ja inte ens det fyra dagar totalt. Men man får ju säga att man har lärt sig ett och annat. Träffat massor av spännande människor. Har som jag skrev igår kommit fram till att jag inte ska sitta på kontor hela mitt liv i alla fall. Ska jobba ute på fältet haha.

Annars idag så har jag tillbringat en del av min tid med Fältgruppen, mycket intressant och man blir ännu mer sugen att jobba med ungdomar när man hör vad dem gör också vidare. Även funderat en hel del på det där man att bli kontaktperson, men jag vet inte något som ja jätte gärna skulle vilja prova på. Har faktiskt tänk att fråga Jennie om hur det funkar, står ju inte så mycket på Staffanstorps hemsida precis. Tycker att dem är lite åthållsamman med infrmationen där =P

Har inte gjort så mycket mer på fältet idag, satt i alla fall ihop ett litet fat igår till Jennie som hon fick av mig idag, hon blev super glad vilket var roligt =) alltid kul när man kan glädja någon! 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo