Handbolls helg :)

Handbolls helg :) det kan man lungt säga att det har varit! Men det är inget man klagar över precis! En liten snabb uppdatering om vad som hänt i helgen för min del!

Fredag: Myskväll med älsklingen hemma i soffan, kollade på Let´s dance med pappsen och älsklingen. Tog det allmänt lungt också. Ibland är det skönt, blev bjuden på fest hos Nicke-picke men pallade inte skulle ju upp 08.00 dagen efter! Men nästa gång så :) Saknade er mina vänner!

Lördag: Klockan ringde 08.00 och det var dags att stiga upp, usch vad tidigt, det var ju faktiskt lördag morgon! Fixade till oss lite snabbt sen ringde vi Schtumpen, som var på G till bussen, så 08.45 körde vi och hämtade honom på stationen, han och älsklingen skulle följa med och kolla på när mina små pojkar skulle spela i Höör, så älsklingen var gullig och körde oss :)

Alla på plats som skulle vara där, dock uppstod det ett problem redan då. En av killarna hade blivit akut sjuk, 38,2 i feber. Ingen höjdare och ingen handboll för honom. Då var vi 9 killar, så vi hade inte till två lag. Men, men det fick vi lösa när vi kom fram. Så vart vi framme, då fick jag veta att dem ändrat spelschemat och killarna skulle börja spela 13.00! Alltså var vi där 3h tidigare! Så vi fick lösa det så att en del killar fick bada och en del spelade den första macthen tidigare. Men allt löste sig i alla fall. Vi förlorade två matcher och vann 2 så det var nice.

Schtumpen och Matiiin var ju med, så dem lekte lite med killarna. Snacka om att vi hade skoj allihop, alla pojkarna hade superkul och det är de som är viktigaste, att bada i äventyrsbadet var toppen tyckte alla killarna, så det blev en heldag i Höör :)

Sen när vi kom hem så fick vi hoppa in i duchen och sen var det dags för kalas hos familjen Jönsson! En lång dag blev det, men mycket snacka också vidare, men trevligt var det!

Söndag: Klockan ringde 09.00 och det var återigen dags för att gå upp. Körde till Hagalid igen för ännu en samling, fast denna gång med tjejerna sen bar det av till Malmö, Söderkulla! Inget klydd denna dag, allt gick som det skulle, vi spelade 3 matcher och vi förlorade 1 och vann 2 så det känndes skönt :) Tjejerna var jätte duktiga, fokuserade hela tiden! Hade lånat GPS:n av Jönssons, så den körde vi hem och lämnade innan vi körde hem och möss!

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo