Glad påsk!

Glad påsk på er alla, kände de att jag fr nog ta mig i kragen och blogga lite oftare då min vän Tanja klagat lite på att min blogg inte uppdateras så ofta nu för tiden. Det ligger då lite i det, men orkar inte är trött på min designe på bloggen så därför. Men ska snart ta mig i kragen och göra den lite mer sommrig, jag lovar!

Men nog om det nu, nu är påsken här men snart är den över igen, men sånt är livet. I torsdags hade vi mys hela familjen och älsklingen. Vi grillade, kollade på TV och käkade godis. Snälla som dem är mammsen och pappsen så fick vi 200:- var och en påse godis, sen hade jag och brollan köpt varsitt påskägg till pappsen och mammsen. Jag hade då också köpt ett till brollan :) Glömde nästan att berätta att jag även köpt ett ägg till mina små "Käppkineser" tihi för er som inte vet vem dem är så är det dem som jag jobbade med förra sommaren och dem som jag ska jobba med i sommar :)

Sen i går fredag, så kom först farmor på besök, fick 500:- och en super fin sål/kruka med ett ljus i :) Sen kom mormor och morfar med påskägg, med godis och 100:- :) så blev det lite fika på det. Mysigt värre, sen fick man göra sig fin eller ja finare ;) för sen var det dags att bege sig till Södra Sandby! Trevligt länge sedan man träffde dig Tanja, det var kul :) Mycket god mat och efterrätten som Patrik hade varit så gullig och gjort :)

Idag är jag hos älsklingen, vi ska käka påskmat med hans kusiner, Moa och Max. Men innan de så ska jag ju så klart måla ägg, det får man ju göra när man får möjlighet, målade faktiskt förra påsken också :) Imorgon bär det av till Trelleborg, för där blir det tre rätters middag hos älsklingens moster :) Sen på måndag bär det av hem igen till kära Staffanstorp! Hur ser er påsk ut!?

GLAD PÅSK ♥
Martin skrev

som din:) thihi:D<3<3

Den 2009-04-14 klockan 16:20:14.
http://namnetblevholmberg.blogg.se/

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo