"Någons dröm är någon annans verklighet"

Vad händer just nu!? Vad gör alla andra, någonstans
där ute i världen är det någon som dör, någon som
föds, någon som äter, någon som är vaken, någon
som sover, någon som shoppar, någon som sitter
vid datorn och någon som...


Ja, man kan hålla på i evigheter, det finns så
mycket som man kan göra och så mycket som vi
människor gör. Vi gör saker som alla borde få ta
del av, vi gör saker som vi inte borde, saker som
drabbar någon annan. För oss är det något som
är självklart, vår verklighet. Men för andra är
det bara en dröm.


Vi ser det som en mardröm, men det är deras verklighet, hur kan man skada någon annan, någon som inte har gjort något. Dagligen, varje timme är det någon som dör på grund av någon annan, världen är så grym. Vi vet inte hur det är, vi bara tror att vi vet. Vi ser på nyheter för att försöka förstå hur det är i världen. Men vi kommer aldrig att förstå, vi kan bara hoppas och önska att vi aldrig behöver lida, vara med om dessa grymma saker. Men samtidigt hoppas och önska att allt detta onda kunde försvinna från vår jord, så att alla dessa människor kan få sina drömmar till verklighet.


Att ha mat och tak över huvudet är något som vi inte behöver bekymra oss om, men ändå så klagar vi om något skulle vara fel eller sönder. Tänk på alla dessa människor som bor på marken, trampar runt i leran, sover under några kvistar. Tänk på det när du ligger där i din säng, med dina två täcken, fyra kuddar och allt vad du nu har. Usch vi borde skämmas, än om det inte är vårt fel att det är som det är på jorden, det är alla människor som tror att dem vet bäst. Men hur är det egentligen, lever dem bara i en dröm, de har inte vaknat upp till verkligheten!


Vuxna tror att dem vet bäst, men vänta! Varför inte lyssna på barnen, det är trotsallt deras framtid vi bygger upp, hur ska det bli för dem, har ingenting med hur vi hade det när vi var små. Orättvisor kommer för alltid att finnas i vår värld. Men varför ska dem vara så stora!?


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo