Värsta fobin!

DisktrasorDet är inte alltid så lätt, när man har en stor fobi, min största är disktrasor! Jag tycker att dem är så sjukt äckliga och dem stinker värre än fan^^ Men som sagt jag kan ta i dem men jag står helst över, men jag menar vem gör inte det!? haha, orka bry sig egentligen!? Fast mina kompisar har iaf ganska så kul åt det att jag har en sådan fobi mot just disktrasor.

Sen har jag en annan fobi också snor, men jag kände att det är inget som jag vill lägga upp en bild på för det är bara för äckligt. Enligt mig iaf, de flesta vet nog hur äckligt det är!?

Gahh får bara en så äcklig känsla i hela kroppen om jag tänker på disktrasor och snor. Öhh fy fan vad äckligt det är! Men på tal om något helt annat och lite så där mer intressant, jag ska snart käka :) Sen bär det av till badet med mammsen och Tinisen, ska och träna Wet-vest! Bara så sjuk skoj, längtar som fan!

Har för en stund sedan varit och lämnat älsklingen vid bussen och fått prov åka i den nya bilen, så sjuk snygg bara för att den är svart, jag som valde färg och fick mamma och pappa att inse att svart är snyggast och tuffast på bilar :) 

Från det ena till det andra! Idag på naturkunskapen började vi med kolföreningar ganska så intressant och det var skoj när man skulle rita upp de olika strukturformerna och summaformerna :) Men har tyvärr inte provet förrän vecka 16 så jag får vänta lite med det, får la plugga tyska och matte på lovet ist :/ inte lika skoj men det får gå! 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo