SOL

SOLFast att dagen inte började så bra, som alla andra dagar så ja ska man inte klaga kom bara 20 minuter försent till engelskan, vilket inte gjorde mig så mycket! Oh ja det verkade som om läraren inte hellaer tog det på så stort allvar, men man hade ju varit duktig och meddelat Anna att man kom sent på grund av bussen :)

Nu sitter man här iaf och klockan är ca 10.00 och om så där 10 minuter så är det dags att ha filosofi i 1h, inte så trevligt men det kan gå. Man ska inte klaga så mycket, för det mår man inte bra av och förutom att jag är så sjukt trött så är allt hur bra som helst, men det hela kommer att bli 100 gånger bättre sen när klockan är 15.00 för då slutar jag och älsklingen kommer in till Lund för att möta mig!

Sen ska vi iväg och handla mat för ivkäll, jags ka nämligen både handla och laga den! haha Vilket kan bli ganska så skoj, iaf resultatet ;) Älsklingen tror att det kommer att bli aldeles för nyttigt för att det är jag som lagar maten, men nu ska jag ha filosofi så får sluta skiva!
Jessi skrev

Hoppas du får en mysig kväll då :)

Den 2008-03-28 klockan 10:17:21.
http://jessi91.blogg.se

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo