Lektion!

EngelskaJahapp då sitter man här igen och det är fredag, de känns som om det var igår. Helt underbart att det är fredag, men ja inte lika underbart att det är engelska man sitter och har. Inte nog med det, ma n har inget speciellt att göra i heller, men som sagt jag  hoppas att tiden går snabbt. Man slutar ju efter filosofin alltså innan lunchen. För man ska till tandläkaren, usch fy jag vet inte så skoj. Men det är som är bra är att man slipper skolan sen, orkar inte åka tillbaka för att gå i ca 45min känns inte så lönt!

Men så klart så kan man ju diskutera det, men för att åter igen komma till ämnet, engelska. Det tog verkligen emot nu på morgonen, ville inte gå till skolan för att ha engelska 08.00-10.00 för det är mitt värsta ämne, till och med matten och tyskan är roligare. Men det var då tur att älsklingen också skulle upp och ta samma buss som jag 07.15 :/ Annars hade jag nog dött eller något, om han skulle legat kvar haha!

Snart är det då lov, hatar att vårt schema är som det är på fredagar, börjar 08.00 och slutar 15.00 inte så skoj, men som sagt man ska inte klaga. För övrigt så har jag ett ganska så bra schema :) Om man kollar på många andras! Fast allt kan ju inte vara kul, men man får iaf betyg, försöker man inte så kan man inte klaga. Har skickat in min engelska för några minuter sedan. Gahh en hel timmer till, tills engelskan slutar, puhh^^


Oh ja sen ska vi ha filosofi, inte mycket bättre för det är så drygt men det funkar, man kan sitta och ta det lugnt och säga precis vad man vill typ, i och med att ingenting är fel inom filosofin! Aja nu orkar jag inte skiva mer, för det känns inte som om jag skriver något vettigt så!


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo