En dag som alla andra!

Jag
En dag som alla andra! Fast vad ska man säga, det är inte en dag som alla andra, för det händer alltid något nytt, kanske inte alltid roliga saker. Men man får leva med det, stämningen idag är dock lite spänd, men det finns förklaringar. Själv så är man inte på toppen humör, saknar Martin<3 fast jag försöker att trösta mig med att det bara är 1½ dag kvar tills jag får träffa honom!

Men allt är då bra förutom det att jag saknar honom, är nämligen ganska så nöjd med mig själv idag :) Gjorde klart företagsekonomin idag på lektionen oh har nu lämnat in allt, hade inte börjat med någon uppgift men blev klar :) Sen var jag duktig och gjorde klar min tyska också för denna veckan! Snacka om att jag är duktig^^ Sen har jag bokat in tid med psykologi läraren så att jag kan få en genomgång imorgon :) Så det ska nog gå bra det med, hoppas på det ska lämna in uppgiften på onsdag nästa vecka och har inte börjat men ska fixa det imorgon och i helgen.

Nog om det, nu har man roat sig med geografin hela eftermiddagen är ganska så trött på det, fast det ska nog gå bra kan allt ska bara finslipa det imorgon! Nu sitter man här och snackar med Christofer tur att det är någon som är social nu när man sitter här utan sin älskling, saknar honom så sjukt mycket. Vill ha honom här nu! Jag dör snart, jag är så fruktansvärt kär i denna pojk min älskade Martin Holmberg är mitt allt!

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo