Göteborg, Skandinavium "Singing in the rain"

Lördag:
Helgen har varit helt underbar, har spenderat den med de som jag älskar allra mest. Har nämligen varit i Göteborg. Det hela började med att vi hade samling hos mormor och morfar på lördagen 09.00 sen bar det av till Göteborg, med bara ett stopp på vägen då det var kisse paus. Sen kom vi till hotellet, scheckade in och fick våra rum. Lämnade väskorna sen blev det lunch med morfar, morbror Dan och älsklingen för de andra skulle käka på MC och BK men vi käkade på Pizza Hut!

Sen fick man upp på rummet och snygga till sig för sen skulle vi till Skandinavium och kolla på musikalen "Singing in the rain!" Så faktiskt en av de dansarna som skulle vara med. Han bodde nämligen på vårt hotell! Så bar det av och ja man får ju lov att säga att det är helt underbart med musikaler och så sjukt duktiga dansare!

Sen efter det så bar det av hem på hotellet för en underbart god middag, själv så käkade man lamm :D och glass till efterrätt! Sen drog vi och badade en stund jag och älsklingen tillsammans med mina yngre kusiner och min morbror! Sen duschade vi av oss sen var det lite party inne på mormor och morfars rum. Sen bar det ut på barrunda, men vi vände och gick hem innan det för älsklingen mådde inte bra :/ men en del drog vidare!

Söndag:

Nästa dag startades med en stor frukost den största på länge! Sen var det dags att packa ner alla saker. Men det gjordes snabbt så vi kollade TV på rummet och hade det mys jag och älsklingen.

Sen bar det av hem igen, men första stoppet blev i Varberg där vi skulle bada, de som ville och sen käka. Men slutade med en liten promenad och badande för kusinerna. Sen fick vi köra vidare för dem hade inte mat till 14 personer, så vi fick stanna i Falkenberg och käka på MC, inte så gott men käkade en paj och drack en milkshake. Sen bar det hem :) 

Kolla fler bilder gör ni inne på www.stuttsi.bilddagboken.se

Tack för en helt underbar helg<3 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo