Träning idag!

Nu är lapparna om JULAVSLUTNINGEN utdelade, det känns bra! Även skickat mail till dem som inte var på träningen, dock så är det tre stycken som jag måste ringa till i morgon. Usch fy idag mådde jag skit efter idrotten och mötet med studentkomiten, så jag sjukanmälde mig och åkte hem.

Men som ni kanske har förstått så var jag ändå på träningen och ja det var jag men det var för att där inte var någon annan som kunde ta den idag! Själv idag med som vanligt, börjar bli ganska så van ;P För övrigt så gick det fin fint idag på träningen, en liten incident med en av killarna som blev lite ledsen, men det gick över ganska så snabbt!

Mycket att stå i kan man ju lugnt säga, fick hjälpa till med pojkar/flickor 02-03 idag, för Lilleman var själv, den stackaren! Men det gick bra, sen delade jag ut och samlade in lappar även för dem! Alla dessa barn får mig att må så bra, sen kombinationen av alla glada barn/syskon/föräldrar/ledare och handboll kan inte bli bättre! Älskar verkligen det här med att vara ledare, ett av många ljus i mitt liv ♥


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo