Fjärde advent!

Så har kvällen äntligen kommit, kvällen som innebär att det är endast 3 dagar kvar till julafton och kvällen som innebär att det är fjärde advent, myspysigt är det! Dock är det synd att det inte faller snö från skyn och att det ligger snö överallt på marken. Tänk att få  uppleva en vit jul, så underbart det hade varit. Det var ett bra tag sedan man kunde fira en vit jul.

Som det ser ut nu så får vi nog vänta lite till, men man ska inte vara så säker på det. För det är trotsallt hela 3 dagar kvar till julafton och allt kan hända. Men det hade varit så mysigt att få fira en vit jul med familjen, kusinerna, farmor, mormor och morfar!

Idag är det fjärde advent och det fjärde ljuset ska tändas, så mysigt! När det fjärde ljuset är tänt, så inser man hur nära julafton är, att det inte alls är långt borta! En del saker är närmare än man tror, helt fantastiskt, dock inte allt som är nära. Det finns ju tyvärr läskiga och hemska saker som är nära.

Julen är något som för med sig så mycket ljus, de flesta människor blir extra snälla och trevliga. Utan att tänka på det, man blir lite extra trevlig mot allt och alla!

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo