Höst-lov!!!

KärlekNova Lund

[ www.stuttsi.bilddagboken.se för fler bilder]
Jahapp då sitter man här då ja, nu när lovet är över! Men man ska inte klaga har ju varit ledig 2 extra dagar bara för att min skola är bäst! Dock så har jag haft ett uberunderbart lov får jag ju lov att säga!

Började med att man fick ett brev i brevlådan om att man hade blivit tilldelad ett stipendium på 7000 :- som man ska hämta om två veckor! Sen så hade jag utvecklingssamtal helt underbart gick det som vanligt! Sen shoppade jag lite med mammsen =] senare på kvällen så kom min Tinis och vi hade tjejsnack och käkade pizza!

Sen tränade vi ungarna på lördag morgonen 08.30-09.30 som jag gör varje vecka! Vet helt stört men jag älskar dessa ungar asså! Sen shoppade jag och vännerna på Nova Lund trevligt, trevligt men lide så drygt för det var skit mycket folk ute! Men hittade en tröja och ett linne =] sen kom Honeybunny på kvällen myspys! Men jag fick även annat oväntat besök, för telefonen ringde och det var Multii =] Tihi han var på väg till mig!
Trevligt dtev ar ett tag sedan sist, men där kom Multii, Quix och Kim! Sen åkte vi en sväng allihop!
Sen skulle guldfisken och de andra dra vidare in till Lund så jag och älsklingen stannade hemma<3

Men bara för att jag har världens bästa älskling, som jag har varit med hela lovet! Snacka om att jag är kär, kär och galen för den delen! Tänk en hel vecka med sin älskling, vi som har hittat på så mycket skumma saker! Vi var bland annat på mobilia och där har jag inte varit på några år men hittade iaf ny DVD =]

Sen hade jag och älsklingen 2 månader den 1/11 så då var vi och badade! Mysigt värre, då vi badade i den så kallade bubbelpoolen! Aha älskar dig så sjuk mycket min lilla fjomp<3

Dock så har jag pluggat idag =[ usch fy det var ett tag sedan men så är det! Imorgon så är det skola igen känns skönt faktiskt!  

 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo