Lite smått oh gott!

Ros
Ojoj bara för att jag var så trött igår så orkade jag inte skriva blogg, jag hade en massa andra saker för mig. Men i alla fall så var jag med Stefan den filuren igår. Eller ja först var jag och fikade med Tina och Ellie! Ihhoo sen kom Stefan då fick tog bussen hem till mig för vi viste inte vad vi skulle göra, slutade med att vi satt en stund vid datorn, sen kollade vi på film och hade lite myspys. Somnade dock men de gjorde han med så haha! Ömsesidigt i alla fall ;)

Sen var den där tvungen att åka hem så då stack vi till Lund. Åkte sedan hem, helvetet brakade sedan löst. Men som tur är så finns ni Tina, Stefan, Mattias, Tommy och Patrik för ni förstår mig alltid och försöker få mig att må bra vilket fungerade :D

Snackade även en sväng med Pontus det var ett bra tag sedan, saknar hans familj något enormt honom med förstås, Riff den lille filuren honom saknar jag nog mest! Fick då veta att han också saknade min familj och mig! Vi snackade en bra stund, vilket var trevligt! Sen somnade jag dock.
SOMMARJOBB kan man ha mer tur än mig? Först så fick jag inget för det var en gubbe som tog de, vilket Martin och Lasse tyckte var synd. Lassa tyckte synd om lilla söta mig så han hade tagit kontakt med en i Lund så nu har jag sommarjobb hela sommaren typ!

Lite fritid fick jag! Ska nämligen till Åhus, sen ska jag på bröllop också! Kan de bli bättre? Jo de kan ju de, ska troligen på bio i helgen med Mattias de ska bli mycket trevligt!   

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo