Igår<3

Oskar oh Sara
Vill ni kolla på fler bilder så http://stuttsi.bilddagboken.se !!!!!!!!

Fest in Hjärup! Transporten dit var ganska så underhållande för en del i alla fall. Tina och Sebastian åkte buss från Genarp, Josefine åkte buss från Södra sandby och Tette åkte buss från Staffanstorp. Sara och Tova kom till stationen i Lund dem med, för att vi sedan tog tåget tillsammans till Hjärup.

Medhanns Bea, Emma, Anni, Emelie fegade ur och åkte bil till Hjärup. Men vi träffades där allihop och skulle sedan försöka ta oss till huset som vi skulle befinna oss in resten av dagen. Oskar kom dock och mötte oss, snacka om att de var underhållande att se Oskars min när han såg att vi allihop var utklädda. Det var även skoj att se Saras!

Som sagt vi är som vi är, sedan så hade Emelie vart så duktig och skrivit om låten Oboy! Med Peps! Så den sjöng vi sammanlagt 3 gånger under kvällen den löd så här:


Oboy! De va som 17 detta, Att Sara och Oskar fyller år.
Oboy! Nu ska vi sången sätta,
Ta i med huvud, axlar, tår.

Sara är alltid väldigt omtänksam,
Hon diskar till och med hos andra iblan`
Och har du något som bekymrar dig,
Då lyssnar Sara, säger inte nej.

Oboy! De va som 17 detta,
Att Sara och Oskar fyller år.
Oboy! Nu ska vi sången sätta,
Ta i med huvud, axlar, tår.

Grabben där är både snäll och go`
Men humorn den har han fått av en ko.
Oskar han ränner både hit och dit,
Ryssland, tyskland där finns mycket?SAFT.

Oboy! De va som 17 detta,
Att Sara och Oskar fyller år.
Oboy! Nu ska vi sången sätta,
Ta i med huvud, axlar, tår.

Oboy! De va som 17 detta,
Att Sara och Oskar fyller år.
Oboy! Nu ska vi sången sätta,
Ta i med huvud, axlar, tår.

Så sjukt skoj! Men inte nog med det så hade vi med oss lite kläder till både Oskar och Sara, Oskar fick vara prinsessa! Han hade Tettes nattlinne på sig, som han tidigare har haft så! Josefines prinsesskrona och en slöja. Sara fick låna en clowndräkt av Josefine! Mycket söta blev dem! Sen fick dem även fina små presenter av oss! Oskar fick en stripp mugg, en badmössa och små magneter. Sara fick ett halsband!

Sedan så käkade vi jätte god mat, Tacos! Flabbade som fan, men vi är som vi är i vår klass! Vi är speciella var och en på sitt lilla sätt, men ändå så är vi så lika. För vi har så sjuk skoj ihop. Sedan så lekte vi en massa lekar, var dock inte med på alla men jag fotograferade!

Sedan så käkade vi en fantastisk efterrätt sjuk god tårta med marsipan på! Flummade runder och dansade, sjöng sing star och sjöng spelade gitarr och lite annat smått och gått. Käkde även en massa godis! Hade en mycket underhållande dag/kväll/natt eller vad man nu ska kalla de. GRATTIS OSKAR OCH SARA<3       
Sara skrev

Ååh, du skulle bara veta hur glad jag blev för allt, och sjukt rörd av er fantastiska sång! Tacktacktack, ni humanusbarn är underbara;):) Jag saknar er redan, vi måste ses snart igen<3

Den 2007-03-18 klockan 23:41:30.
Oskii skrev

NI ÄR FAN SÅ SJUKT JÄVLA UNDERBARA :'(

Den 2007-03-18 klockan 23:57:53.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo