Innebandy med Belle<3

124943-23
Det var då tur att ja snart ska på innebandy med Belle, för jag har bara kollat på film till svenskan och suttit vid burken hela dagen, så de skulle bli skoj oh få komma ut.
Ihho innebandy i Dalby ikväll med Belle, så sjukt skoj vi hade! Många konstiga människor vi träffade på bussen och på stationen i Lund! Pojkar som började sjunga och ungar som snackade om säkerhetsbälte på toa!! xD Ja mkt hände iaf innan vi var i Dalby. Sen kom vi ju dit oh ja då va vi lite förvirrade både jag och Belle, vi tyckte att motståndarna såg skit små ut. Men sen kom vi på att de va de små 93-94 som spelade innan de vi skulle kolla på. Haha, så smarta va vi xD Sen kom de då, den matchen som vi skulle se, men där blev vi osså lide förvirrade för vi satt och snackade om två olika personer. Men sen fattade vi de till slut! Sen va de ju den där pojken Belle, eller hur va de nu? ;]
De va ju så synd om honom. Den ”lille” pojken som inte våga fråga, som sedan skulle lura sin lillebror till att göra de.
Men han vågade inte han heller! Så sött, syskon kärlek av den högre graden kallas de där! Det kom vi fram till jag och Belle. Fanken osså hann inte se hela matchen men laget som skulle segra ledde med typ 3-0 så de va lugnt ;] Stack sedan till Konsum och köpte lide godis, avlägsnade oss sedan från ett par konstiga typer som väntade på bussen.
Usch, de skulle med samma buss som vi, vilken otur! Men vi överlevde och det var huvud saken! Sen fick vi skiljas åt på stationen för Belles mamma va där! Väntade sedan på bussen, oh nu sitter ja här oh ja väntar på att min älskling ska ringa =D

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo