David<3

124943-39
Aww så otroligt söt oh go! Äntligen kom dagen då vi träffades! Efter åra tals av väntan, så träffades vi. Kan inte ännu fatta att det är sant. Så otroligt gullig som du varit mot mig all denna tid då vi snackar och nu efter allt de där mellan när vi slutade snacka. Allt blev ju bara så konstigt under en tid! Att vi bara slutade att snacka kan inte fatta varför! Men nu är det historia!

Kan fortfarande inte fatta att du verkligen ville träffa mig, efter det som hänt! Men du ska veta att det betyder ytterst mycket för mig, att du fortfarande vill snacka med mig och träffa mig. Äntligen kom den dagen då vi träffade varandra för första gången! Så konstigt det kändes, först då allt va så tyst och konstigt men sen blev det bättre! Men det var nog för att vi inte var själva! Du är så otroligt gullig och snäll. Då det vara bara du och jag oh när vi snackade bara vi två då kändes det som om vi träffats tidigare!

Du betyder ytterst mycket för mig, det finns inte många pojkar som dig. De du gjort och gör för mig betyder hur mycket som helst. Bara att du fortfarande vill snacka och träffa mig betyder otroligt mycket för mig. Finns inga ord som kan beskriva detta! Vill bara att du ska veta att du är guldvärd!
Kärlek till dig<3<3<3

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo